Barion Pixel

Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat

Ok
Menü

DSE - Made with SWAROVSKI Elements®- ÚJDONSÁG MAGYARORSZÁGON!

A DSE   -  Made with Swarovski Elements” - exkluzív ajándéktárgyak a Swarovskitól megszokott minőséget biztosítják, elérhető áron, a széles választék pedig garantálja, hogy mindenki talál megfelelő darabot a gyűjteményben.

A név kötelez – Daniel Swarovski, a gyár alapítója után nevezték el a cég ezen termékeinek gyűjteményét.

D”  Diligently Designed azaz –  Gondosan  tervezett : a gyűjtemény minden darabjánál a lehető legjobb alapanyagokat használtuk, megőrizve ezzel a Swarovskitól elvárt minőséget. A gyártási technológiát is folyamatosan fejlesztjük, mindent megteszünk azért, hogy a legmagasabb igényeket is kiszolgáljuk.

S”  -  Surprising sparkle  azaz - Szikrázó  meglepetés: Küldetésünknek tekintjük, hogy az emberek mindennapjaiba csempésszünk egy kis csillogást, meglepetést.  Ezek az ajándéktárgyak szikrát gyújtanak az emberek szemében, örömteli, boldog pillanatokat varázsolnak. A DSE kollekció darabjai mind-mind meglepetéssel, színekkel és különleges részletekkel gondoskodnak arról, hogy az ajándékozás valóban örömöt okozzon.

E”  -  Exclusively Edited  azaz – Egyedi, exkluzív megjelenés.
Az egyediség és az exkluzivitás fontosságát nem kell hangsúlyoznunk – ezen termékeink egyedülállóak a piacon, az ajándéktárgyak kategóriájában a legmagasabb színvonalat képviselik.

Ajándék ötletek - katalógus Őszi téli kolekció - katalógus  
 

Letölthető árlista (pdf)  

Rendezés:

Keresés