Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Fedezd fel velünk az Anchor karkötők titokzatos világát! Nézz a legendák és a hagyományok mögé, légy tisztában a karkötő mítoszának eredetével, és légy büszke a viselt ékszeredre.

Tán nincs ember a Földön, aki ne ismerné Jacques Cousteau nevét, a nagy felfedezőét, kinek neve a tengerek világát idézi fel képzeletünkben szinte azonnal. Kutató, filmrendező, író és fotós…. regényeket lehetne írni róla, mi mindent tett munkássága alatt. Ámde itt van a családja is, akik szintén hatalmas érdemeket szereztek pályájuk során.

A Shamballa fülbevaló nem egy egyszerű ékszer. Nem egy hétköznapi kiegészítő, és nem is egy, unásig hordott kellék. Valami sokkal több, sokkal jobb mindannál, amit eddig éknek titulált. 

Valami igazán stílusos, egyedi, egyéniségét tükröző kiegészítőt keres? Miért ne kezdhetné a vásárlást rögtön egy ékszer szettel? A több darabból álló kincs valódi díszévé válhat életének. 

A páros nyaklánc népszerűsége töretlen, ami talán annak köszönhető, hogy egyedülálló módon, stílusosan jelzi, és hirdeti két fél összetartozását. Annak idején még a félbe tört szív medálok divatját éltük, amikor ezek, az aprócska kis szimbólumok jelképként függtek a viselőik nyakláncán. 

Az ékszer szett tökéletes megoldás akkor, ha ugyanolyan stílusú, ám más típusú ékekkel szeretné bővíteni kelléktárát. Egy csodálatos Svarovski nyakláncnak nincs jobb partnere egy ugyanolyan kellemű fülbevalónál. 

A gyöngy nyaklánc kifinomult, nőies, letisztult jellemvonásokkal büszkélkedhet, melyeket minden hölgy megirigyelhet. Ha az ék felépítését nézzük, akkor egy igazán strapabíró, stramm kialakítású kelléket láthatunk. A damil, melyen, mint az égen a csillagok úgy függnek a Swarovski kristályok erős, nem szakad, azaz tökéletes biztonságot garantál. 

A páros nyaklánc eggyé vált a szerelemmel, az ékszerek világában. A jegygyűrűk foglaltak el annyira előkelő helyet a szerelmesek életében, mint manapság ezek a kiegészítők. Nyilván előbbieket nem fogják tudni letaszítani a trónjukról, de a statisztikák azt mutatják, hogy népszerűségük folyamatosan nő. 

A nők számára az ékszer kiválasztás, vásárlás igazi ünnep, amely az esetek nagy hányadában nem okoz problémát, fejtörést, sőt. Igazi exkluzív pillanat, amikor egy új ékkel bővül az otthoni kelléktár. A férfiaknak, azonban már jóval nehezebb dolguk van, s a hölgyeknek sem egyszerű, ha ajándékvásárlásra kerül a sor. 

A gyöngyhorgolási technikával, egyedileg, kézműves módon előállított csomózott karkötő olyan stílusjegyekkel büszkélkedhet, melyek túlzás nélkül állítható, hogy különlegessé, utánozhatatlanná teszik, az ékszerek piacán. Az ékek termékpalettája olyan sokszínű, hogy bárki megtalálhatja azt a kiegészítőt, mely leginkább passzol egyéniségéhez, személyiségéhez.