Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyhatod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A Beállítás feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

A fenti kérdés főleg akkor lehet igazán aggasztó, ha mi, férfiak, igazából úgy érezzük, hogy nemhogy az ékszerekhez nem értünk, de még tán a társunkat sem ismerjük annyira, hogy biztos kézzel válasszunk olyan ajándékot, aminek biztosan örülni fog. Mert azt tudjuk, hogy a női lélek bonyolult, de higgyétek el, mindig van megoldás!

Hát, lányok, ez néha tényleg bonyolultabb, mint gondolnánk, pláne, ha eltökéltük, hogy kiegészítőt választunk Kedvesünknek. Tudom én, hogy sokszor egyszerűbb egy pulcsit, vagy nyakkendőt venni (FIGYELEM!!!! A ZOKNI NEM AJÁNDÉK! Azért ennél tuti több telik tőlünk, na….), mint időt szánni a megfelelő kiegészítőre, de egyet ne feledjetek: az öröm még nagyobb, ha a meglepetés igazán váratlan dolog. Tehát:

A Swarovski cég mottója: A világ legjobb kristályainak elkészítése a szenvedélyünk.

Te szeretnél hinni a mesékben?  
A cég, mely méltán lehet büszke elért sikereire - a Swarovski által elismert és jegyzett gyártóról szeretnénk egy kis összefoglalót adni, mely meggyőz Téged is, hogy ha az ő ékszereiket választod, minden szempontból remekművet kapsz!

Fedezd fel velünk az Anchor karkötők titokzatos világát! Nézz a legendák és a hagyományok mögé, légy tisztában a karkötő mítoszának eredetével, és légy büszke a viselt ékszeredre.

Tán nincs ember a Földön, aki ne ismerné Jacques Cousteau nevét, a nagy felfedezőét, kinek neve a tengerek világát idézi fel képzeletünkben szinte azonnal. Kutató, filmrendező, író és fotós…. regényeket lehetne írni róla, mi mindent tett munkássága alatt. Ámde itt van a családja is, akik szintén hatalmas érdemeket szereztek pályájuk során.

A Shamballa fülbevaló nem egy egyszerű ékszer. Nem egy hétköznapi kiegészítő, és nem is egy, unásig hordott kellék. Valami sokkal több, sokkal jobb mindannál, amit eddig éknek titulált. 

Valami igazán stílusos, egyedi, egyéniségét tükröző kiegészítőt keres? Miért ne kezdhetné a vásárlást rögtön egy ékszer szettel? A több darabból álló kincs valódi díszévé válhat életének. 

A páros nyaklánc népszerűsége töretlen, ami talán annak köszönhető, hogy egyedülálló módon, stílusosan jelzi, és hirdeti két fél összetartozását. Annak idején még a félbe tört szív medálok divatját éltük, amikor ezek, az aprócska kis szimbólumok jelképként függtek a viselőik nyakláncán. 

Keresés