Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyhatod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A Beállítás feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Gyűrűk

A Swarovski gyűrű mesél a viselőjéről

Az alább látható képekkel is illusztrált alkategóriákból Ön kedvére választhat a nálunk megtalálható gyűrűk közül.  A feltűnő darabok mellett megtalálhatóak a sokkal hagyományosabb formavilágú egyszerű gyűrűk is. Nézze meg a teljes kínálatot, és válassza ki a kedvére valót most!

Swarovski gyűrű mesél a viselőjéről:  Ahogyan a tiszta otthonok pompája fokozható néhány ízléses dekorációval, úgy az ápolt külső is fenségessé varázsolható egy-két testdísz használatával. Egy szemet gyönyörködtető Swarovski gyűrű bátran nevezhető a kéz pazar díszének. Habár napjainkban az ékszerek sokat veszítettek szimbolikus értékükből, azért elmondható, hogy egyes szertartásokban még mindig megragadható a mélyebb jelentésük, példaképpen a jegygyűrű és a karikagyűrű esetében.

A Swarovski gyűrű felhozatal között bizonyára rátalál azon példányokra, amelyek leginkább megfelelnek a stílusának. Az ékszerek segítségével kifejezhetjük szeretetünket és megbecsülésünket. 

A  „Swarovski elements” alkategóriában megtalálható gyűrűk mindegyike Swarovski® kristállyal díszíttet,alapanyaguk antiallergén, nikkelmentes rézötvözet, arany, illetőleg fehér arany bevonattal ellátott.

Ezüst gyűrűink  925-ös finomságú sterling ezüstből készültek, túlnyomórészt cirkóniakővel díszítettek.

A divatgyűrűk alkategóriában igyekeztünk minél nagyobb választékot biztosítani a kedves Vevőink számára. Itt Ön kedvére választhat az épp aktuális trendeknek megfelelő gyűrűket, akár a hagyományosabb, akár a trendibb, nagyobb méretű fazonokat kedveli.

Top brand termékeink között neves tervezők ékszereit találja meg a kedves vásárló. Igyekszünk a kínálatot folyamatosan bővíteni,és ezen jó nevű márkáinkat is versenyképes áron kínálni, hogy a luxus termékek is elérhetőek legyenek mindenki számára.

Keresés