Termékek Menü
0
   
Ön itt jár: >

A Swarovski gyűrű mesél a viselőjéről

Az alább látható képekkel is illusztrált alkategóriákból Ön kedvére választhat a nálunk megtalálható gyűrűk közül.  
A  „Swarovski elements” alkategóriában megtalálható gyűrűk mindegyike Swarovski® kristállyal díszíttet,alapanyaguk antiallergén, nikkelmentes rézötvözet, arany, illetőleg fehér arany bevonattal ellátott.
Ezüst gyűrűink  925-ös finomságú sterling ezüstből készültek, túlnyomórészt cirkóniakővel díszítettek.
A divatgyűrűk alkategóriában igyekeztünk minél nagyobb választékot biztosítani a kedves Vevőink számára. Itt Ön kedvére választhat az épp aktuális trendeknek megfelelő gyűrűket, akár a hagyományosabb, akár a trendibb, nagyobb méretű fazonokat kedveli.
Top brand termékeink között neves tervezők ékszereit találja meg a kedves vásárló. Igyekszünk a kínálatot folyamatosan bővíteni,és ezen jó nevű márkáinkat is versenyképes áron kínálni, hogy a luxus termékek is elérhetőek legyenek mindenki számára.

A gyűrű rendelésekor kérem, legyen figyelemmel a gyűrűméret megadásakor, amennyiben bizonytalan ennek meghatározásánál, kérrjük, használja a gyűrűméret-segédletet.

A Swarovski gyűrű mesél a viselőjéről

 

 

Ahogyan a tiszta otthonok pompája fokozható néhány ízléses dekorációval, úgy az ápolt külső is fenségessé varázsolható egy-két testdísz használatával. Egy szemet gyönyörködtető Swarovski gyűrű bátran nevezhető a kéz pazar díszének. Habár napjainkban az ékszerek sokat veszítettek szimbolikus értékükből, azért elmondható, hogy egyes szertartásokban még mindig megragadható a mélyebb jelentésük, példaképpen a jegygyűrű és a karikagyűrű esetében.

A Swarovski gyűrű felhozatal között bizonyára rátalál azon példányokra, amelyek leginkább megfelelnek a stílusának. Az ékszerek segítségével kifejezhetjük szeretetünket és megbecsülésünket. Amennyiben a Swarovski gyűrű típusok mellett dönt, abban az esetben nem csupán minőségi ékszerhez jut, hanem olyan tárgyhoz is, amelyik mesél Önről másoknak. Mesél arról, hogy a viselője nemes és méltóságteljes, akár egy hercegnő, amennyiben a Princess gyűrűre esik a választása.

Ezzel a fenséges ékszerrel minden nő arcán mosoly, a kezén pedig egy álomszép ékszer fog tündökölni. Ugyanakkor képet ad lenyűgöző, nagyszerű jellemvonásairól, ha megpillantja a kezén a Csillogás nevű Swarovski gyűrű ragyogását.

Ha arra is figyelmet szentel, hogy a gyűrű, amivel saját magát vagy szeretteit kívánja meglepni, még gravírozva is legyen, akkor még egyedibbé, még személyre szabottabbá formálhatja azt. Sok nő számára egy pompás ékszer olyannyira kedveltté válik, hogy megválni sem képes tőle. Ünnepek, évfordulók, születésnap vagy egyéb különleges alkalmak ajándékaként a Swarovski gyűrű kiváló választás.