Barion Pixel

Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Nyaklancok

Nyakláncaink mindegyike antiallergén anyagokból készült. Kérjük, nézze meg kínálatunkat, és válassza az Önhöz legjobban illőt!

Swarovski kristállyal készült láncaink mindegyike Swarovski® kristállyal díszíttet, alapanyaguk antiallergén, nikkelmentes rézötvözet, arany, illetőleg fehér arany bevonattal ellátott. Ezüstláncaink 925-ös finomságú sterling ezüstből készültek, túlnyomórészt cirkóniakővel díszítettek. A divat nyakláncok közt Ön kedvére választhat az épp aktuális trendeknek megfelelő kiegészítőket, akár alkalmi öltözékéhez is.Az acélláncok alkategóriában megtalálható nyakláncok nemesacélból készültek, cirkóniakövekkel díszítettek.

Kínálatunkban számos „páros” acélnyakláncot is megtalálhatnak, ami már rég óta a szerelmespárok kedvenc választása, akár eljegyzési gyűrűt kiegészítve (vagy azt helyettesítve) is hordható.

Top brand termékeink között neves tervezők ékszereit találja meg a kedves vásárló. Igyekszünk a kínálatot folyamatosan bővíteni,és ezen jó nevű márkáinkat is versenyképes áron kínálni, hogy a luxus termékek is elérhetőek legyenek mindeni számára.

Önnek nincs más dolga, minthogy ragyogjon a Ragyogj.hu ékszereivel!

Az ember már ősidők óta kedveli a test és az öltözet feldíszítését különféle tárgyakkal, amelyekkel képes üzenetet közvetíteni magáról. Mindenegyes korra jellemző volt, hogy a nők több ékszert viseltek, mint a férfiak. A Swarovski ékszerek különleges helyet foglalnak el a divat világában, hiszen nem csupán esztétikusak, hanem személyiségünkhöz is tudnak igazodni. Hogy mivel érik el ezen hatásukat? Egyrészt azzal, hogy ízlésesek és pompásan ragyogóak, olyannyira, hogy a nők jelentős többsége nem tudna nemet mondani a viselésükre. Másrészt viszont, a Swarovski ékszerek fel vannak ruházva egyfajta beszélő névvel is. Ezáltal az ékszereket viselő hölgyek jelképesen láttatnak jellemvonásaikból egy-egy kiemelt részletet. Figyeljék csak meg milyen rejtélyes és varázsos neveket öltöttek magukra a Swarovski ékszerek: Vénusz, Rejtőző kincs, Álomhattyú, Rózsabimbó, Virágkoszorú, Naprendszer. Bizonyára Ön is hallott már ismerőseitől, barátaitól olyan történeteket, amelyekben arról számoltak be, hogy néhány ékszer viselése igen felemelő volt, mások viszont kellemetlen érzéseket keltettek. Vannak, akik az arany ékszereket kedvelik, mások az ezüstöt, vagy éppenséggel a platinát. Az arany és az erény szavunk nem véletlenszerűen csengenek össze. Az ezüstös vagy Hold színű ékszerekkel fejezhető ki leginkább a nőiség és a példákat sorolhatnánk. A ragyogj.hu weboldalon mindenki megtalálhatja azokat a minőségi és szemet gyönyörködtető példányokat a Swarovski ékszerek színes felhozatalából, amelyek a leginkább elnyerik tetszését.

Keresés