Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyhatod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a ragyogj.hu webáruház sütiket alkalmazzon. A Beállítás feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Valódi gyöngy nyakékek és nyakláncok

A tenyésztett gyöngy fizikai szinten megegyezik az igazgyönggyel, a különbség csupán annyi, hogy ezek a valódi gyöngyök nem az érintetlen természet lágy ölén, hanem egy olyan tóban (édesvízi gyöngy), vagy tengeri partszakaszon (sósvízi gyöngy) képződnek, ami kedvező a kagylók életterének, így emberi felügyelet mellett mesterséges körülmények között szaporodnak. Ezután a gyöngyök a gyöngykagyló héjában 3-8 évig növekednek. A tenyésztett gyöngy ékszerek készülhetnek szabályos vagy szabálytalan, fehér illetve színes selymesen gyöngyházfényű szemek felhasználásával.

Az igazgyöngyök a természet ajándékai, utánozhatatlanok, megismételhetetlenek így nincs két egyforma méretű illetve színű gyöngy. Minden ékszer egyedi, páratlan szépségű.

1980 óta Kína állítja elő a világ tenyésztett igazgyöngyeinek 95%-át.

Kínában az édesvízi tenyésztett gyöngyöket a rizsföldek szomszédságában megannyi pici tóban tenyésztik.

Rendezés:
A valódi gyöngyöket az ékszer gyártója nagy gondossággal válogatja ki, minden esetben igyekszik a legszebben csillogó, tökéletes alakú gyönggyel dolgozni, hogy az elkészült ékszer megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek is. Valódi gyöngy nyakláncaink kedvező áron elérhetőek bárki számára!

Keresés