Termékek Menü

Gravírozás menete

A gravírozás menete

Gravírozott ékszer esetén a rendelés menete a következő:

Ön kiválasztja azt az ékszert , melyre a gravírozást szeretné. Az ékszer mellett választható opcióként megadjuk, hogy az adott ékszerre milyen típusú gravírozást tudunk készíteni, elsőként ezt kell kiválasztani (például: „ első oldalra képpel, hátsó oldalra szöveggel”). Az adott opció mellett szerepel annak ára is, így Ön tud kalkulálni a költséggel is rögtön.

Miután kiválasztotta, hogy milyen típusú gravírozást szeretne, gördítsen lejjebb az oldalon, és megtalálja azt az űrlapot, ahol megadhatja a szöveget, illetve ki tudja választani hozzá a kívánt betűtípust, valamint itt töltheti fel az esetleges fotót is, ha kép gravírozást is választott.

A „GRAVÍROZÁS KÉRÉS” elnevezésű, bekeretezett formon először is meg kell adnia az e-mail címét, hogy kérdés esetén könnyedén kapcsolatba tudjunk Önnel lépni.

Ezután ki kell választania a gravírozandó szöveg betűtípusát, ezt egyszerűen megteheti a választógombok segítségével.

A szöveg megadásánál talál egy kis segítséget: legördülő listában talál 30 idézetet, melyek közül választhat, de egy link segítségével eljut egy olyan oldalra is, ahol több mint száz ötletet adtunk meg.

Kérjük, a szöveg megadásánál vegye figyelembe a kiválasztott ékszer gravírozható felületének nagyságát is (medálon például elfér egy idézet, de karkötőn már nem mutat jól, túl apróak lennének a betűk).

Nincs más dolga ezután, mint az esetleges képet feltölteni, majd rányomni az „Elküld” gombra. Ekkor megjelenik az űrlap helyén a „Sikeres feldolgozás” szöveg, ami azt jelenti, hogy mi egy e-mailben megkaptuk a szükséges információkat.

Miután a gravírozási opciókat beállította, tegye kosárba a terméket, majd a Pénztár gombra kattintva be tudja fejezni a vásárlást. Kérjük, ne felejtse el megadni az Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot.

Kép gravírozásának menete:

Az Ön által feltöltött fotóból először egy, leginkább a rézkarcokhoz hasonlatos képet állítunk elő. Ezt a képet gravírozzuk lézertechnikával az Ön által kért ékszerre.

Gravírozásra leginkább a fehér háttérrel és nagy kontraszttal rendelkező, nem túl részletgazdag képek alkalmasak (tökéletes választás egy igazolványkép).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön által kiválasztott kép, hogy mutatna a kiválasztott ékszeren. A túl részletgazdag kép (például egy csoportkép) kivehetetlen lehet egy apró medálon.