Barion Pixel

Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat

Menü

Gravírozás menete

A gravírozás menete

·        Gravírozott ékszer esetén a rendelés menete a következő:

·        Ön kiválasztja azt az ékszert , melyre a gravírozást szeretné. Az ékszer mellett választható opcióként megadjuk, hogy az adott ékszerre milyen típusú gravírozást tudunk készíteni, elsőként ezt kell kiválasztani (például: „ első oldalra képpel, hátsó oldalra szöveggel”). Az adott opció mellett szerepel annak ára is, így Ön tud kalkulálni a költséggel is rögtön.

·        Miután kiválasztotta, hogy milyen típusú gravírozást szeretne, gördítsen lejjebb az oldalon, és megtalálja azt az űrlapot, ahol megadhatja a szöveget, illetve ki tudja választani hozzá a kívánt betűtípust

·        A „GRAVÍROZÁS KÉRÉS” elnevezésű, bekeretezett űrlapon,  először is meg kell adnia az e-mail címét,ez köti össze Önt a rendeléssel.

·        Ezután ki kell választania a gravírozandó szöveg betűtípusát, ezt egyszerűen megteheti a választógombok segítségével.

·        A szöveg megadásánál talál egy kis segítséget: legördülő listában talál 30 idézetet, melyek közül választhat, de egy link segítségével eljut egy olyan oldalra is, ahol több mint száz ötletet adtunk meg.

·        Kérjük, a szöveg megadásánál vegye figyelembe a kiválasztott ékszer gravírozható felületének nagyságát is (medálon például elfér egy idézet, de karkötőn már nem mutat jól, túl apróak lennének a betűk).

·        Nincs más dolga ezután, mint rányomni az „Elküld” gombra. Ekkor megjelenik az űrlap helyén a „Sikeres feldolgozás” szöveg, ami azt jelenti, hogy mi egy e-mailben megkaptuk a szükséges információkat.

·        FONTOS!Miután a gravírozási opciókat beállította, tegye kosárba a terméket, majd a Pénztár gombra kattintva be tudja fejezni a vásárlást. Kérjük, ne felejtse el megadni az Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot.

Keresés