Barion Pixel

Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat

Ok
Menü

A Swarovski kristályok minőségi garanciája

A Swarovski kristályok minőségi garanciája

A Swarovski cég mottója: A világ legjobb kristályainak elkészítése a szenvedélyünk.

A Swarovski cég mottója: A világ legjobb kristályainak elkészítése a szenvedélyünk. A legszélesebb szín-, forma- és méretválasztékkal, a lehető legjobb tartóssággal és fenntartható módon előállítva. Ez az egyedi csillogás 1895 óta meghatározza Swarovskit. Ez inspirálta a világ legjobb tervezőinek generációit, és csillogással árasztotta el az emberek életét. És mivel nagyon szeretjük, szeretnénk, ha tudnád, hogyan ismerd fel a Swarovski kristályaival díszített termékeket. Ezért érdemes megnézned a Swarovski kristályait, amelyeket hivatalos alkotóelem-márkázási partnereink használnak. A Swarovski kristályai a legújabb biztonsági funkciókat tartalmazzák. Hologramos hatású minden pecsétcímke és matrica egyedi, 16 számjegyből álló kóddal rendelkezik, amely a címke vagy matrica elején található közvetlenül a pecsét alatt. A Ragyogj.hu-n található termékeink egy részét már hologrammos cimkével láttuk el. Ha nincs kéznél kód, akkor azt is ellenőrizheti, hogy termékét olyan márka kínálja-e, amely része az Összetevői Márkajelzés programnak.

( A Ragyogj.hu márkáinak elnevezése: Fabos, Destiny ) Legyél biztos abban, hogy a Ragyogj.hu csak eredeti Swarovski kristályokkal díszített ékszereket forgalmaz!

Ezen az internet címen ellenőrizheted , hogy eredetei-e a vásárolt termék. Ha nincs egyedi kódszáma az általad vásárolt terméknek , írd be fenti két márka egyikét itt: https://seal.crystals-from-swarovski.com/

Keresés