Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat

Ok
Menü

Ajándéktárgyak gravírozására irányuló beruházás az Inícium Kft.-nél

A projekt címe: Ajándéktárgyak gravírozására irányuló beruházás az Inícium Kft.-nél

A kedvezményezett neve: Inícium Informatikai és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 12 469 700 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalma:

A projekt során olyan berendezések kerültek beszerzésre és beüzemelésre, amelyek megfelelően innovatív, gyors és rugalmas módon tudnak ékszereket és ajándéktárgyakat előállítani. Az ékszer-lézergravírozó berendezéssel az összes termékünket egyedivé tudjuk varázsolni. A korszerű eszközök a könnyű kezelhetőséget és a gyors előállítást szolgálják. A vevő a weboldalon kiválasztja a megfelelő mintát vagy szöveget és az operátori közreműködéssel rákerül a kiválasztott termékre. Ezzel az új szolgáltatással kb. 30%-kal szeretnénk növelni a webáruház árbevételét. A másik berendezés kristály testekbe 3 dimenziós motívumokat képes beleégetni. Itt szintén az egyediség lenne a fő húzóerő. A termékek vevői akár a saját családi képeiket vagy cégek estében a logóikat tudják belegravíroztatni a kristályformákba. További célcsoport az ajándékboltok, ahol a turisztikai nevezetességeket is meg lehet jeleníteni a formákban.

A beruházás által lehetővé vált, hogy e nem tőkeerős magyar tulajdonú kisvállalkozásunk a hatékonyságnövekedés által olyan magas minőségű, modern termékeket gyárthasson, amit jelenleg csak nagy múltú tőkeerős nyugati vállalatok tudhatnak magukénak, s amely további hazai megrendeléseket, ügyfélkör-bővülést és akár nemzetközi térnyerést is jelenthet. A projekt megvalósulásával termékeinket hatékonyabb munkafolyamatokkal, az erőforrásokat jobban kihasználva, a termelést optimalizálva tudjuk legyártani. A beruházás hozzájárult az alapanyagok eredményesebb felhasználásához, a gyártási és megrendelés teljesítési idők csökkenéséhez. Ezek által elértük a projekt eredeti célját, mivel ügyfélkörünket bővítve több megrendelést tudunk teljesíteni, piaci pozíciónkat erősíteni tudjuk.

A teljes beruházás Balatonföldváron az Arany János utca 7. alatti megvalósítási helyszínünkön valósult meg. A megvásárolt gépek és a hozzájuk tartozó egyéb eszközök speciális ékszer és ajándékkészítési megmunkálási feladatok elvégzésére alkalmas berendezések:

- Hordozható lézergravírozó

- 3D lézergravírozó

- HP asztali munkaállomások (2 db)

- Munkaállomás monitorok (2 db)

- Szerver

- Szerver HDD (4 db)

- Hálózati kapcsolóeszköz

- Laptopok (2 db)

 

A projekt befejezési dátuma: 2017.11.09.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-01500

 

Közreműködő szervezet:

Nemzetgazdasági Minisztérium - Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság

1139 Budapest, Váci út 81-83.

gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu

Tel: (+36 40) 200-617

Keresés