Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatvédelmi nyilatkozat

Ok
Menü

A FaBos cég a Swarovski által is elismert ékszergyártó

A FaBos cég a Swarovski által is elismert ékszergyártó A cég, mely méltán lehet büszke elért sikereire - a Swarovski által elismert és jegyzett gyártóról szeretnénk egy kis összefoglalót adni, mely meggyőz Téged is, hogy ha az ő ékszereiket választod, minden szempontból remekművet kapsz!

 A     márka a maximális márkaminőséget képviseli, tökéletes és időtlen dizájnnal kombinálva.

A cég tervezői és alkalmazottai óriási lelkesedéssel és szenvedéllyel viseltetnek munkájuk iránt, az ékszerpiac mesterdarabjait készítik, komolyan meghatározva a divatrégió új trendjeit.

A Cseh Köztársaságban található Fabos büszke észak-cseh örökségére, amely a 18. századból nyúlik vissza.

A cég Jablonec nad Nisou városában található, a híres cseh féldrágakő-feldolgozás és a bizsuékszer-készítés központjában. A  városban már a 16. században megalakultak az első üveggyártó manufaktúrák. Az üveg-, ékszer-ipar a 17. században, de különösen a 18. században indult gyors fejlődésnek.  Jablonec az ékszerek világhírű kereskedelmi központjává vált.

A FaBOS cég különösen büszke a tökéletes kivitelezésre, művészi ihletésre és a kézművesség iránti szenvedélyére.  A kézműves hagyományt a modern technológiával ötvözve a Fabos vonzó ékszereket, mindennapi darabokat és kiváló minőségű egyedi tervezésű mintákat készít.

       

A cégnél dolgozó tervezők mind a legmagasabb fokú képzést kapták, és minden elkészült tervet több szempontból is mérlegelnek – célközönség, aktuális trendek, a Swarovski új kristályainak felhasználása, sőt, még a Pantone-színskálát is alapul veszik.

Az ékszerek alapanyaga réz és cink ötvözete, melyet sárgaréz néven ismerünk. Ez az anyag rozsdamentes, nem feketedik, antiallergén, és lehetővé teszi különféle formák és eredeti minták készítését. A világszerte ismert SWAROVSKI és a cseh PRECIOSA cég kristályüvegeit, valamint saját gyártmányú üvegköveket használnak.

          

Az ékszer fémrészeit galvanizálják, mely során egy fémbevonatot hoznak létre az alapon, elektromos áram segítségével. A fém megválasztása a bevonathoz döntő jelentőségű a termék megjelenése szempontjából. Az ékszerek galvanizálására ródiumot, aranyat vagy ezüstöt használnak.

Az ékszereket ajándékdobozokba csomagolják, melyek garantálják az ékszerek tökéletes védelmét.

 A csomagolás FaBOS hitelességi igazolást tartalmaz, beleértve a SWAROVSKI® kristályok hologramos pecsétjét és az ápolási utasításokat.

Tekintsd meg a 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek

Keresés